Crowdfunding voor duurzame vacaturebank zonder winstoogmerk

einstein

Koploper en marktmaker in consultancy voor duurzaam organisatiemanagement, Einstein & Jones, is volop in beweging. In de afgelopen maanden heeft Einstein & Jones een aantal constructieve gesprekken gevoerd met de directie van Greenjobs.nl. Einstein & Jones maakt nu de overname bekend per direct van de grootste vacaturebank voor duurzame bedrijven in Nederland. Het betreft een vriendelijke overname waarbij beide partijen uitkijken naar de samenwerking. Einstein & Jones is opgericht door Carola Claus, voormalig directielid bij Manpower en Johnson & Johnson en voormalig lid van het management team van Ernst & Young.

Een nieuw interactief platform voor duurzaam Nederland

Einstein & Jones vormt Greenjobs de komende weken om van een vacaturebank pur sang tot een interactief platform waar duurzaam Nederland met elkaar in verbinding staat: werkgever, werknemer, werkzoekende, vrijwilliger, ZZP’er, ondernemer en stagiair. De nieuwe Greenjobs zal zonder winstoogmerk opereren: vanaf 30 april kunnen duurzame werkgevers al hun vacatures kosteloos plaatsen. Zo komen ze makkelijk in contact met duurzaam werkende professionals.

Crowdfunding

Om het nieuwe platform Greenjobs te ontwikkelen en bouwen investeert Einstein & Jones €15.000,- Daarvan wil het €8.000,- via crowdfunding ophalen. Overheid, kennisinstellingen en duurzame werkgevers kunnen participeren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor burgers heeft Einstein & Jones een aantal nuttige producten ontwikkeld waarmee kandidaten zich profileren bij duurzame werkgevers.

Lees verder op Duurzaam-Ondernemen.nl: http://www.duurzaam-ondernemen.nl/crowdfunding-voor-duurzame-vacaturebank-zonder-winstoogmerk/

Tags: , , , , , ,

Live Crowdfunding .tv

Verrassend Vlug Verkopen Crowdfunding Campagne

CF Beat English Headlines

Crowdfund Beat Media Presents:  4th Annual Crowdfunding USA on May 4-5 2017 @ National Press Club Wa [...]

ATLANTA, GEORGIA  GROUNDFLOOR, the first and only U. S. real estate lending platform open to non-acc [...]

BY Brock Murray Chief Executive Officer katipult.com, CROWDFUNDING BEAT GUEST POST. Private capital [...]

See the Press Release NASAA President Mike Rothman (L) and SEC Acting Chairman Michael Piwowar sign [...]

By Anum Yoon, Crowdfund Beat Media Guest Editor, Throughout the past few years, crowdfunding has bec [...]

        “Copyright” By Jonathan B. Wilson CrowdFund Beat Sr. Guest Editor, Partner, Taylor English D [...]

BY Rachael Everly ,CrowdFund Beat Guest Post, Crowdfunding platforms are a product of technological [...]

BeCiclos Crowdfunding video