Crowdfunding voor duurzame vacaturebank zonder winstoogmerk

einstein

Koploper en marktmaker in consultancy voor duurzaam organisatiemanagement, Einstein & Jones, is volop in beweging. In de afgelopen maanden heeft Einstein & Jones een aantal constructieve gesprekken gevoerd met de directie van Greenjobs.nl. Einstein & Jones maakt nu de overname bekend per direct van de grootste vacaturebank voor duurzame bedrijven in Nederland. Het betreft een vriendelijke overname waarbij beide partijen uitkijken naar de samenwerking. Einstein & Jones is opgericht door Carola Claus, voormalig directielid bij Manpower en Johnson & Johnson en voormalig lid van het management team van Ernst & Young.

Een nieuw interactief platform voor duurzaam Nederland

Einstein & Jones vormt Greenjobs de komende weken om van een vacaturebank pur sang tot een interactief platform waar duurzaam Nederland met elkaar in verbinding staat: werkgever, werknemer, werkzoekende, vrijwilliger, ZZP’er, ondernemer en stagiair. De nieuwe Greenjobs zal zonder winstoogmerk opereren: vanaf 30 april kunnen duurzame werkgevers al hun vacatures kosteloos plaatsen. Zo komen ze makkelijk in contact met duurzaam werkende professionals.

Crowdfunding

Om het nieuwe platform Greenjobs te ontwikkelen en bouwen investeert Einstein & Jones €15.000,- Daarvan wil het €8.000,- via crowdfunding ophalen. Overheid, kennisinstellingen en duurzame werkgevers kunnen participeren tegen aantrekkelijke voorwaarden. Voor burgers heeft Einstein & Jones een aantal nuttige producten ontwikkeld waarmee kandidaten zich profileren bij duurzame werkgevers.

Lees verder op Duurzaam-Ondernemen.nl: http://www.duurzaam-ondernemen.nl/crowdfunding-voor-duurzame-vacaturebank-zonder-winstoogmerk/

Tags: , , , , , ,

Live Crowdfunding .tv

Verrassend Vlug Verkopen Crowdfunding Campagne

CF Beat English Headlines

By Paul Niederer,  Founder Raiseworth. (Here is a post from 2015 when I started pushing for Crowdfun [...]

Wednesday, October 4, 2017 (10:00 AM) – Committee on Financial Services Hearing: “Examining the SEC’ [...]

        By Navroop Sahdev Centre for Blockchain Technologies, University College London, UK Centre d [...]

      By: Sherwood Neiss and Jason Best, Principals Crowdfund Capital Advisors, LLC Into the second [...]

by Brandon Raatikka According to FactRight’s tracking, the SEC qualified 21 Reg A+ Tier 2 offerings [...]

By Trudy-Anne McLeary, Associate, Corporate and Finance | Benjamin T. Brickner, Associate, Corporate [...]

Crowdfund Beat News Wire, SEC issued an investigative report stating, “tokens offered and sold by a [...]

Crowdfund Beat News Wire, Delaware Blockchain Initiative: Transforming the Foundational Infrastructu [...]

BeCiclos Crowdfunding video